Domov | Kontakti | Kazalo strani

 

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - OŽIVLJANJE - OŠ LEŠE - PREVALJE - 26.11.2021

V sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", smo organizirali tečaj oživljanja, v Osnovni šoli na Lešah.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - PREDAVANJE PREVALJE - 19.11.2021

V sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", smo organizirali predavanje Vesne Stropnik, dr. med. z naslovom, "PODALJŠAL/A BOM ČAKALNO DOBO ZA INFARKT", v Družbenem domu na Prevaljah.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - PREDAVANJE ZD RAVNE - MAJA P. VRČKOVNIK, dr.med., - 18.11.2021

V sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", je imela na Ravnah predavanje Maja Pušnik Verčkovnik, dr. med. spec. inter., na temo "PLJUČNA EMBOLIJA IN COVID-19". Zagotovo zelo aktualna in zanimiva tema.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - OŽIVLJANJE - OOZ - EKSTERA d.o.o. - PREVALJE

V sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", skupaj z območno obrtno Zbornico in občino Prevalje, smo organizirali tečaj oživljanja, v podjetju EKSTERA, s Prevalj.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - PREDAVANJE MEŽICA - 11.11.2021

V sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", smo v Mežici organizirali še tretje predavanje, tokrat je predavala Maja Pušnik Verčkovnik, dr. med. spec. inter., na temo "PLJUČNA EMBOLIJA IN COVID-19". Zagotovo zelo aktualna in zanimiva tema.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - OŽIVLJANJE - DRUŽBENI DOM PREVALJE - 11.11.2021

V sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", smo organizirali tečaj oživljanja, v Družbenem domu na Prevaljah, kjer pa je verjetno zaradi poostrenih Covid ukrepov, udeležba malce pešala. So pa zato tisti, ki so prišli, imeli več od tega.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - OŽIVLJANJE KC RAVNE

V sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", smo v KC Ravne, organizirali tečaj oživljanja in predavanje o prvi pomoči ob poškodbah ter nenadnih obolenjih, za člane ekipe prve pomoči RK in civilne zaščite občine Ravne.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - PREDAVANJE VESNE STROPNIK, dr.med., - MEŽICA

V medgeneracijskem centru, v Mežici, je bilo zelo zanimivo predavanje Vesne Stropnik, dr. med., z naslovom PODALJŠAMO ČAKALNO DOBO ZA SRČNI INFARKT.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - OŽIVLJANJE - OOZ RAVNE - INFOSYS - 03.11.2021

V sodelovanju z območno obrtno zbornico Ravne, smo v sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", organizirali tečaje oživljanja za obrtnike in podjetnike, na Ravnah na Koroškem, v podjetju INFOSYS.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - OŽIVLJANJE MEŽICA - 28.10.2021

Članice in člani skupine Mežica, so obnovili znanje oživljanja, kar smo organizirali skupaj z občino Mežica, v medgeneracijskem centru Mežica.

JESENSKI POHOD SKUPINE STROJNSKA REKA

Prelep sončen dan so izoristili v skupini "Strojnska reka" in se odpravili na pohod po okolici, zaviti v mavrične jesenske barve in še toplo sonce.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - OŽIVLJANJE OOZ - MEŽICA - 26.10.2021

V sodelovanju z območno obrtno zbornico Ravne, smo v sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", organizirali tečaje oživljanja za obrtnike, v Mežici, v gostišču "Krebs" in na sedežu OOZ, na Ravnah.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - PREDAVANJE prim. Cirila - LEŠE

Drugo v sklopu predavanj, prim. Cirile "BOLEČINE V PRSIH - KAKO BOLI SRCE", je bilo v OŠ Leše.

"SKUPAJ ZA VARNI JUTRI" - predavanje prim. Cirile v Mežici - 18.10.2021

V sklopu projekta "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", bomo organizirali po tri predavanja zdravnikov v Mežici, na Prevaljah in na Ravnah. Prvo od teh je bilo v Narodnem domu v Mežici, z naslovom "BOLEČINE V PRSIH - KAKO BOLI SRCE", naše strokovne mentorice, prim. Cirile

OŽIVLJANJE OŠ ČRNA NA KOROŠKEM

Ob svetovnem dnevu oživljanja, 16.oktobru, smo izvedli usposabljanje učencev 9. razredov OŠ Črna na Koroškem v oživljanju.

OŽIVLJANJE OŠ NEZNANIH TALCEV DRAVOGRAD

Aktivnosti ob svetovnem dnevu oživljanja, nadaljujemo na OŠ Neznanih talcev, Dravograd.

PROJEKT "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI"

Pričenjamo s projektom "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI"

IZLET V CELJE 09.10.2021

Izlet KKMD v Celje, na drugo oktobersko soboto. 

OŽIVLJANJE OŠ SV. ANA V SLOVENSKIH GORICAH

Na pobudo korošice, Suzane Rejak Breznik, ki živi v prelepi štajerski vasici Sv. Ana v Slov. Goricah, smo tamkajšnjo osnovno šolo obiskali s strokovno skupino in lutkami, s katerimi smo učence 8. in 9. razreda poučili v temeljnih postopkih oživljanja in uporabi AED, mlajši učenci, od 5. razreda naprej, pa so spremljali predstavitev prvo uro. Bili smo zelo lepo sprejeti in dobri odnosi so zagotovilo za dobro sodelovanje tudi v bodoče.

ZBOR ČLANOV - PIKNIK LEŠE

Na Lešah se je zbralo lepo število članic in članov, ki so potrdili poročila in pripravljene sklepe o delu za naslednje leto, vse skupaj pa zaključili s piknikom, druženjem in dobro voljo.

OŽIVLJANJE OŠ PV

Že 10. leto zapored smo izvedli usposabljanje v oživljanju za učence 8. in 9. razredov OŠ Prežihovega Voranca z Raven na Koroškem. Učenci so bili zelo prizadevni, kljub omejitvenim ukrepom.

OŽIVLJANJE V GRAJSKEM PARKU

V sklopu ravenskih dnevov smo sodelovali tudi z delavnico oživljanja, v grajskem parku

ŠOLA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA, PORTOROŽ

 

2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

 

 

Copyright © 2011 Koronarni klub Mežiške doline. Vse pravice pridržane. Produkcija Kopje d.o.o.
   
Na naši strani uporabljamo piškotke za analizo strani in z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. STRINJAM SE! Več o piškotkih