Domov | Kontakti | Kazalo strani

 

SKUPINA STROJNSKA REKA

Skupina strojnska reka je izkoristila lep pomladni dan in se odpravila na pohod po Tolstem vrhu, do kmetije "AJNŽIK", kjer je sledilo okrepčilo in druženje.

IVAN ŽAGAR - VELIKA PLAKETA OBČINE RAVNE

Naš ustanovitelj in dolgoletni predsednik Koronernega kluba mežiške doline, Ivan Žagar je prejel Veliko plaketo občine Ravne na Koroškem, za zasluge pri širitvi vseživljenjske rehabilitacije srčnih bolnikov ne le v občini, ampak v celi Koroški, kjer je njegova zasluga tudi mreža javno dostopnih AED. Iskrene čestitke! 

AED PODGORJE - PISTOTNIK

Vaška skupnost Podgorje je bogatejša za dva javno dostopna AED-ja. Enega od njih so namestili na Svetem duhu, na kmetiji PISTOTNIK, kjer se je zbralo kar nekaj vaščanov, ki so prisluhnili prim. Cirili, ki je govorila o nenadnem zastoju srca, lahko pa so tudi preizkusili svoje veščine temeljnih postopkov oživljanja.

AED PODGORJE - KAČIČ

Vaška skupnost Podgorje je bogatejša za dva javno dostopna AED-ja. Enega od njih so namestili v "spodnji vasi", na kmetiji Kačič, kjer se je zbralo kar nekaj vaščanov, ki so prisluhnili prim. Cirili, ki je govorila o nenadnem zastoju srca, lahko pa so tudi preizkusili svoje veščine temeljnih postopkov oživljanja.

PREDAVANJE 19.4. - prim. CIRILA - KOTLJE

V sejni sobi dvorane v Kotljah je bilo zanimivo in poučno predavanje naše strokovne mentorice, prim. Cirile, z naslovom »MAŠČOBE V KRVI, KRVNI SLADKOR, POVIŠAN KRVNI TLAK – sovražniki, proti katerim se lahko uspešno borimo«

PREDAVANJE 14.4. - MEŽICA - MAJA PUŠNIK VRČKOVNIK, dr.med.

V medgeneracijskem centru, v Mežici, je bilo zelo zanimivo predavanje zdravnice, Maje Pušnik Vrčkovnik, dr. med., z naslovom »SKRB ZA ZDRAVJE PO PANDEMIJI«, »Za svoje zdravje lahko največ storimo sami!«


PREDAVANJE 14.4. - RAVNE - VESNA STROPNIK, dr.med.

V sejni dvorani ZD Ravne, je bilo zelo zanimivo predavanje zdravnice, Vesne Stropnik, dr. med., z naslovom, »DRUŽINA IN KRONIČNI BOLNIK«, »Za svoje zdravje lahko največ storimo sami!«

OŽIVLJANJE BELŠAK

Na Belšaku, pri kmetiji "LING", je občina Prevalje namestila enega od petih AED-jev iz projekta SKUPAJ ZA VARNI JUTRI. Mitja in Natalija pa sta za okoliško prebivalstvo izvedla usposabljanje, ki je potekalo v lepem vremenu in sproščenem vzdušju.

NOV JAVNO DOSTOPNI AED - CČOD PECA - MEŽICA

Občina Mežica je s projektom "SKUPAJ ZA VARNI JUTRI", med drugim zagotovila tudi tri (3) nove javno dostopne AED-je. Prvi od teh je nameščen na CŠOD PECA, Breg 13, 2392 Mežica.

SKUPINA DRAVOGRAD - VODJA IN VADBA

Skupino Dravograd je prevzel Robert Pečnik, kot novi vodja, vadbo pa vodi fizioterapevtka, Eva Krautberger. S člani se bosta trudila vzpostaviti kar se da normalne pogoje za aktivnosti, ki jih trenutne razmere omogočajo.

 

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

 

 

Copyright © 2011 Koronarni klub Mežiške doline. Vse pravice pridržane. Produkcija Kopje d.o.o.
   
Na naši strani uporabljamo piškotke za analizo strani in z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. STRINJAM SE! Več o piškotkih