Domov | Kontakti | Kazalo strani

 

PUST V SKUPINI KOTLJE - 13.02.2018
Že tradicionalno se v skupini Kotlje posvečajo pustni tradiciji in kljub pravi zimi optimistično kličejo pomlad. 

PROJEKT "AED REŠUJE ŽIVLJENJA"
Vsak lahko reši življenje!!! ZNATE OŽIVLJATI??? Vse drugo lahko počaka, bolnik v srčnem zastoju, NE MORE!!! NAUČITE SE!!! Le skupaj smo lahko še boljši!!!

NOV JAVNO DOSTOPNI AED - ČRNA NA KOROŠKEM - TOPLA
Na brunarici TIC TOPLA, v občini Črna na Koroškem je nameščen nov javno dostopni AED. Tam je potekalo tudi usposabljanje za okoliške prebivalce. Le skupaj smo lahko še boljši!!!

17.01.2018 - AED REŠUJE ŽIVLJENJA - GASILSKI DOM PREVALJE
V gasilskem domu PGD Prevalje smo izvedli usposabljanje za krajane naselja Perzonali (Prevalje), kjer je družina Praprotnik namestila svoj AED na javno mesto, s pomočjo podjetja TRO Prevalje, ki je prispevalo za ogrevano omarico. Le skupaj smo lahko še boljši!!!

16.1.2018 - AED REŠUJE ŽIVLJENJA - GD MEŽICA
Ob namestitvi novega javno dostopnega AED v Mežici, na Podjunski ulici, kjer ga je kupil in namestil g. Štefan Gnamuš, skupaj s TAB d.d., ki je kupilo omarico, smo izvedli tudi usposabljanje za okoliške prebivalce!!! Le skupaj smo lahko še boljši!!!

16.1.2018 - AED REŠUJE ŽIVLJENJA - OŠ MEŽICA
V okviru projekta "AED REŠUJE ŽIVLJENJA"  smo kot vsako leto, obnovili znanje in veščine oživljanja z učenci ter nekaterimi učitelji/cami OŠ Mežica. Le skupaj smo lahko še boljši!!!

15.01.2018 - NOV JAVNO DOSTOPNI AED - PREVALJE - PERZONALI
g. Franc Praprotnik je kupil AED, TRO Prevalje je kupilo omarico, občina Prevalje je vključila aparat v mrežo javno dostopnih in tako smo bogatejši za še eno napravo, ki bo omogočala hitro in učinkovito pomoč ob nujnih stanjih, na območju, kjer prej takega aparata ni bilo. Le skupaj smo lahko še boljši!!!

11.01.2018 - NOV JAVNO DOSTOPNI AED V ČRNI - BISTRA
V Bistri, pri Plazniku (družina Adamič) smo že pred koncem lanskega leta namestili javno dostopni AED, ki pa smo ga zaradi obilice drugih obveznosti in vremenskih nevšečnosti, uradno predali namenu istočasno z usposabljanjem za okoliške stanovalce. Skupaj z županjo, seveda! Le skupaj smo lahko še boljši!!!

11.01.2018 - NOV JAVNO DOSTOPNI AED V MEŽICI - PODJUNSKA
V Mežici je bil v četrtek, 11.1.2018 ob 10. uri, nameščen nov javno dostopni AED, na Podjunski ulici 34, kjer ga je kupil g. Štefan Gnamuš in ga dal v javno uporabo, s pomočjo podjetja TAB d.d., ki je prispevalo sredstva za ogrevano omarico. S tem se bo na območju Mežice še dodatno povečala možnost hitrega in učinkovitega ukrepanja ob nujnih stanjih, ko sekunde rešujejo življenja. Za vse zainteresirane bo brezplačen tečaj oživljanja in seznanitev s to napravo v torek, 16.1.2018 ob 17h v gasilskem domu PGD Mežica!!! Vabljeni!

09.01.2017 - AED REŠUJE ŽIVLJENJA - OŠ KOROŠKI JEKLARJI
Učitelji/ce osnovne šole Koroški jeklarji so obnovili znanje temeljnih postopkov oživljanja.

 

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

 

 

Copyright © 2011 Koronarni klub Mežiške doline. Vse pravice pridržane. Produkcija Kopje d.o.o.
   
Na naši strani uporabljamo piškotke za analizo strani in z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. STRINJAM SE! Več o piškotkih